hmilogo

Logica CMG

 

Name:Logica CMG
Address:
Place:Amstelveen, Arnhem, Eindhoven, Groningen, Nieuwegein, Rotterdam
Country:The Netherlands
Department:Working Tomorrow
URL:http://www.workingtomorrow.nu

Description: 
Working Tomorrow is een uniek afstudeerprogramma bij Logica/CMG om de haalbaarheid en mogelijkheden van innovatieve oplossingen te onderzoeken. ICT speelt daarin de hoofdrol. Bij de afstudeeropdrachten verken je de mogelijkheden van ICT om de wereld van morgen te realiseren. De opdrachten doen een beroep op al je talenten: analytisch vermogen, communicatieve vaardigheden, creativiteit en resultaatgerichtheid.

Je ontwikkelt prototypes en demonstratieprogramma’s om nieuwe technologieën uit te proberen. Regelmatig leiden afstudeeropdrachten tot daadwerkelijke invoering bij de klant. En we spreken uit ervaring: meer dan 600 studenten studeerden al bij ons af, met een 8 als gemiddeld eindcijfer.

Logica CMG helpet je bij het vinden van een innovatieve opdracht. Uiteraard zijn jouw eigen ideeën welkom. Dit is je kans om je ontwikkeling én je talenten alle ruimte te geven

Je kunt je afstudeerprogramma bij zes van de vestigingen verspreid over het land volgen, zodat je nooit ver hoeft te reizen. Aan jou de keus. Je formuleert je afstudeeropdracht in overleg met onze ervaren begeleiders en krijgt bovendien een mentor toegewezen die jou wegwijs maakt in de organisatie. Naast deze directe begeleiding heb je ook veel contact met andere Working Tomorrow studenten en specialisten van Logica die bij de verschillende projecten betrokken zijn.

More information:

HMI has active contact with this institute, perhaps new/other assignments can be created for you.

Currently available assignments

A list of accessible assignments:

Closed assignments

A list of students who have completed an assignments at this institute:

old Parlevink website   colophon   [Back] .